FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE

FISIO(move)TM és el centre de referència de la Federació Catalana de Patinatge.

Prestem el servei de fisioteràpia i readaptació esportiva als Campionats d’Espanya, Campionats Intercomarcals i concentracions de tecnificació. Donem assistència als equips femenins i masculins, tant d’hoquei línia com d’hoquei patins i patinatge artístic.

Impartim masterclass formatives en l’àmbit de la prevenció de lesions per a les tres disciplines al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès (CAR).

CLUB BELLATERRA

El Club Bellaterra és la primera entitat esportiva de Bellaterra. Fundada el 1934 per la iniciativa dels veïns per tenir un lloc on trobar-se, fer esport i passar una bona estona.

El Club Bellaterra és un espai dinàmic, actiu i accessible. És un punt de trobada de referència per a la pràctica esportiva i saludable a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

FISIO(move)TM és l’encarregat de cuidar el benestar físic dels socis i amics del Club.  A l’espai FISIO(move)TM del Club Bellaterra oferim el servei de fisioteràpia i readaptació esportiva. Tenim a la nostra disposició totes les instalacions (piscina, sala de fitness, material, etc.) per a realitzar tractaments de fisioteràpia personalitzats i de la màxima qualitat.

Horari de visita a l’espai FISIO(move)TM – Club Bellaterra:

  • Dilluns i dimecres de 17:30h a 21:30h
  • Divendres de 8:00h a 12:30h

CABANAS NUTRITION

 

FISIO(move)TM manté una sinèrgia amb Cabanas Nutrition, centre de nutrició, dietètica i entrenament personal referent a Sant Cugat del Vallès.

Treballem en equip amb l’objectiu de facil·litar la integració de tres dels pil·lars fonamentals d’un estil de vida saludable: Nutrició + Exercici físic + prevenció de lesions.

MEETGYM

 

MeetGym és un punt de trobada al centre de Sant Cugat del Vallés. Disposa d’unes instal·lacions acollidores i familiars que estan preparades per oferir un servei esportiu proper més enllà del pur entrenament físic. Ofereix un equilibri esport – salut, on els socis gaudeixen d’un lloc on també poden relaxar-se i desconnectar.

FISIO(move)TM gestiona l’espai salut del gimnàs, donant una atenció professional i especialitzada. El nostre servei de fisioteràpia i readaptació esportiva està obert a tot el públic, tant pels socis com pels no socis del MeetGym. Tenim a la nostra disposició totes les instalacions (piscina, sala de fitness, material, etc.) per a realitzar tractaments de fisioteràpia personalitzats i de la màxima qualitat.

Horari de visita a l’espai salut FISIO(move)TM – Meetgym:

  • Dimarts i Dijous de 8:00h a 21:00h

SERVEI ACTIVITAT FÍSICA (SAF)

El SAF gestiona les instal·lacions esportives del campus Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)  de la Universitat Autònoma de Barcelona. Disposen d’una superfície total de 30.000 m2 on practicar una gran varietat d’activitats esportives.

El propòsit que persegueixen des de sempre és apropar la pràctica esportiva a qualsevol persona, partint de la base del respecte. Volen que trobis el teu espai amb ells i que puguis gaudir d’una experiència pròpia, exclusiva i adaptada a les teves necessitats.

FISIO(move)TM és el centre de referència de fisioteràpia i readaptació esportiva del Servei d’Activitat Física de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).

NORDIC WALKING COLLSEROLA

Nordic Walking Collserola, de la mà de Sergi Solivelles, ensenya la metodologia de l’escola Finlandesa de la marxa nòrdica. És una activitat física segura, natural, dinàmica, eficient i adaptable a tothom.

Implica el moviment de tot el cos de manera simètrica, equilibrada i coordinada. L’objectiu global de qui la practica és trobar el benestar general, tant físic com psíquic.

FISIO(move)TM és el centre de referència de fisioteràpia i readaptació esportiva de Nordic Walking Collserola.