FISIO(move)TM és un centre de fisioteràpia integral, ubicat al Campus Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Prestem un servei de la màxima qualitat, individualitzat i personalitzat per a cada un dels nostres pacients. Oferim un tractament basat sempre en l’evidència científica, aplicant els últims coneixements publicats i emprant tots els recursos que disposa la fisioteràpia.

Som professionals de la salut i amants de la ciència i de l’esport, mantenim un compromís innat amb la nostra formació continuada. Així mateix, estem sempre al dia dels avenços de la professió. També, estem en constant actualització en noves tècniques que afavoreixen la millora del benestar dels nostres pacients, des de la prevenció fins a la recuperació de les seves lesions i la readaptació a la pràctica esportiva.

Tractem tota classe de lesions i molèsties múscul-esquelètiques. Valorem a cada pacient des d’una perspectiva bio-psico-social, fet que ens permet proporcionar un tractament adaptat a cada situació i persona.

Respecte a la nostra metodologia de treball; està basada fonamentalment en la teràpia manual i el treball actiu dirigit. A més a més, disposem de la millor tecnologia en tecarterapia; HCR de Human Tecar®. Permet maximitzar el rendiment del tractament i agilitzar els temps de recuperació, estimulant correctament l’organisme per a poder tornar a l’estat d’equilibri fisiològic.